5 tapaa opettajalle tehostaa iPadin käyttöä

iPadit ovat tehokkaita työkaluja.  Mobiili tuottamis ja opikeluympäristö niin opiskelijoille kuin opettjallekin - Luo oma PLN (Personal learnig enviroment) . Seuraavassa on viisi vinkkiä  iPad-opelle!

Järjestä menosi

Voit helposti synkronoida Outlookin tai Google Calendar iPadiin siirtymällä iPad Asetukset → Mail, yhteystiedot, & Calendar → Lisää tili. Näin voit lisätä useita työ, henkilökohtainen ja / tai jaetutuja  kalentereita sekä  jakaa pääsyn yhteiskalenteriin. Sinulla on mahdollisuus tehdä muutoksia myös kännykällä, eikä sinun ei tarvitse muistaa synkronoida kalentereita  tietokoneella koska kaikki muutokset päivittyvät automaattisesti.
Käyttämällä Muistutus appia, voit ajoittaa ilmoituksia viikkoja, kuukausia, jopa vuosia etukäteen! Jos haluat,  investoi yhteen suosituimmista tehtävälista-appseista kuten Wunderlist , Things , tai Trello .

Hallinnoi luokkasi- työkalut

Kouluilla ei ole virallisia LMS (Learnin management system) on ​​työkaluja,  joiden avulla voi lähetää kotitehtäviä, jakaa sisältöä ja materiaalia, seurata läsnäoloa ja jopa lähettää vanhemmille tehtävätietoja. Tässä suosituimpia työkaluja: Schoology , Teacherkit , ja EdmodoVaikka Google Luokkahuoneella (CAFE) ei vielä ole virallista appia, voit silti käyttää sitä käyttämällä iPadin selainta  (Safari on oletusselain, huomaa  että se toimii parhaiten käyttämällä Chrome iOS-selain ).

Luo sisältöä

iPadit   ovat tehokas luomisväline opettajan käsissä. Voit helposti luoda esityksiä sekä perinteisiä että luovia oppitunteja. Keynote , Google diat , PowerPoint ( ja / tai Prezi voit luoda luokan täyteen esityksiä joissa yhdistyvät teksti, kuvat, kaaviot, animaatio, ja video! Käyttä työkaluja kuten iMovie Voit jakaa sisältöä pilvipalveluihin, kuten YouTube , Vimeo , tai Google Drive . 

Hallitse Professional Development

Suuret opettajat ovat elinikäisiä oppijoita. On helppo pysyä oman oppimisen ja ammatillisen kehityksen kärjessä kun Kindle , iBooks , Nook ,  iTunes U  tai Overdrive tarjoaa sähköistä materiaalia.  Jopa E-kirjoja voi lainata. Lisäksi voit kuunella podcasteja. Mahtavia luentoja on julkaistu YouTubeen joten tsekkaa julkaistu  Ted .

Hallitse PLN

Personal Learning Network (PLN) voi tuntua oudolta.  Appsit kuten Twitter , Diigo , Facebook , Feedly , tai Pocket  jakavat tietoja  lennossa. 

No comments: